SaaS-pilvipalvelu

SaaS-pilvipalvelu on huoltovapaa ratkaisu, jossa varmuuskopiointi ja päivitykset ohjelmaan hoidetaan automaattisesti asiakkaan puolesta. SaaS-palvelu mahdollistaa ohjelman käytön miltä tahansa tietokoneelta paikkariippumattomasti. Talousmobiililla taloustietosi ovat aina mukanasi.

Windows-käyttäjän alkuohjeet

SaaS-asiakas saa kirjautumiseen tarvittavan pikakuvakkeen, käyttäjätunnuksen sekä salasanan sähköpostiin. Lataa/tallenna sähköpostin liitteenä oleva pikakuvake tietokoneesi työpöydälle.

Tuplaklikkaamalla pikakuvaketta yhteys SaaS-palveluun aukeaa. Tietokoneesi tietoturva esittää kysymyksen, johon tulee klikata ”Yhdistä”.

Kirjoita käyttäjätunnus ja salasana niille varattuihin kenttiin.

Mahdolliset vikatilanteet

SaaS-palvelun yhteys käyttää Windowsin Remote Desctop-protokollaa. Mikäli sinulla on vaikeuksia saada yhteys palvelimelle, tarkistathan että tietokoneellasi on Windows-päivitykset ajantasalla.

RDP-yhteys on herkkä verkkoyhteyksien katkeamiselle. Virheen sattuessa, tarkista että internet-yhteytesi on kunnossa.