AgriSmart tehtävien toteutuksessa

Agrineuvoksen käyttäjänä voit siirtää viljelysuunnitelmasi suoraan ohjelmastasi AgriSmartiin. Voit kirjata viljelymuistiinpanojen päivämäärät ja toteutetut lannoitus-, siemen-, kasvinsuojelu- ja muut tapahtumat tarvikemäärineen suoraan pellolta puhelimellasi tai tabletillasi.

Toteutustieto kommentteineen ja määrämuutoksineen siirtyy takaisin Agrineuvokseen. Viljelymuistiinpanosi pysyvät aina ajan tasalla ja pääset eroon papereista traktorin hytissä.

Lue lisää AgriSmartin mahdollisuuksista täältä.