AgriSmartin käyttöönotto

Paras tapa aloittaa AgriSmart:in käyttö on koekuukauden aktivoiminen Agrineuvoksessa, jolloin pääset suoraan valitsemaan itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Samalla myös Agrineuvoksessa suunnitellut tehtävät siirtyväAgriSmarttiin. Eli käytännössä sinulla on AgriSmart samantien käytössä.

Klikkaa Aloita kokeilu -painiketta ja syötä tarvittavat tiedot. Käyttäjätunnukseksi suosittelemme sähköpostiosoitetta.

Lopuksi hyväksy syöttämäsi tiedot OK-painikkeella. Tämän jälkeen alkaa Agrineuvoksessa suunniteltujen tietojen siirto AgriSmarttiin.

Tietojen siirron päätteeksi sinulle aukeaa selaimeen ikkuna, jossa voit syöttää asiakasnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Asiakastunnus löytyy lisenssikaavakkeesta.

Tämän jälkeen alkaa AgriSmart:issa ohjattu käyttöönotto. Lopuksi sinulle aukeaa AgriSmart ja tehtävien kautta pääset jo tutkailemaan 2021 kasvukaudella tekemiäsi tapahtumia. Muistathan, että vain niiden lohkojen tiedot siirtyvät AgriSmart:tiin, joilla on suunniteltuja tehtäviä.

Maaliskuussa 2021 pidimme AgriSmart webinaarin, jonka kesto oli noin tunnin. Webinaarissa on pohdintaa maaseudun tulevaisuudesta ja sen jälkeen AgriSmart esittelyä ja käyttäjäkokemuksia.
Tästä voit katsoa AgriSmart-webinaarin.