AgriSmart asetukset

AgriSmart on Agrineuvos-ohjelmaa tukeva lisäominaisuus. Sen avulla Agrineuvoksella tehdyt viljelysuunnitelmat siirtyvät pilvipalvelun kautta hyödynnettäväksesi kaikilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Saat myös Agrineuvoksen karttalehdelle tilasi lohkot joko ilmakuvana tai peruskarttana.

Lue lisää AgriSmartista tästä.

Henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana asetetaan Agrineuvos-ohjelmaan vain yhden kerran. Tietojen synkronointi tapahtuu ohjelman sammuttamisen yhteydessä tai painamalla työkalupalkin AgriSmart-painiketta.

HUOM: Voit aloittaa kuukauden mittaisen kokeilujakson helposti painikkeella Aloita kokeilu.

Suunnittelupalvelun tuottaja:

Voit luoda asiakkaallesi AgriSmart -tunnukset suoraan omasta Agrineuvoksestasi. Tämä edellyttää, että olet ensin yhteydessä Suonentietoon (017 – 264 2642 tai myynti@suonentieto.fi) ja että sinulla on käytössäsi Agrineuvoksesta moniyritysversio.

Yrityksen valinta -ikkunan työkalupalkissa olevan AgriSmart -painikkeen kautta voit asettaa oman AgriSmart -tunnuksesi ohjelmaan.

Avattuasi asiakkaasi Agrineuvos -yrityksen voit AgriSmart -painikkeen alta kohdasta Asetukset aktivoida asiakkaallesi tunnukset.

Ilmoita asiakkaallesi hänen käyttäjätunnuksensa ja AgriSmartin sisäänkirjautumisosoite www.agrismart.fi. Siirrä viljelysuunnitelmatapahtumat AgriSmart -pilveen, jolloin asiakas voi välittömästi tarkastella niitä omasta mobiililaitteestaan.

Suunnittelija hallinnoi asiakkaansa AgriSmart -tunnuksia ja näin ne pysyvät vuodesta toiseen aktiivisina. Tunnusten laskutus on mahdollista myös keskittää suunnittelijalle, joka sisällyttää sen palvelunsa hintaan.