Kartta

Kartta -välilehti aktivoituu kun syötät hankkimasi AgriSmart -tunnukset Agrineuvos-ohjelmaan.

Käyttöösi tulevat ajantasaiset kartat kasvulohkorajoineen viimeksi jätetyn tukihakemuksen mukaisesti. Karttanäkymä on sama kuin AgriSmart -palvelussa. Voit valita oletuskarttanäkymäksi joko ilmakuvan tai peruskartan. Kartat viljelytietoineen kulkevat siis aina matkassasi puhelimessa.

Kartta auttaa visualisoimaan viljelysuunnittelua. Kasvulohkolistalta valitsemasi  lohkot näkyvät kartalla punaisina. Voit tehdä lohkovalinnan myös kartalta, jolloin kasvulohkolistalla aktivoituu valitsemasi lohko. Voit irroittaa Kartta-näkymän erilliseksi siirrettäväksi ikkunaksi vaikkapa toiselle näytölle, jolloin voit yhtäaikaisesti työstää suunnitelmaa muilla välilehdillä ja kartta on silti koko ajan käytettävissäsi. Irroittaminen tapahtuu karttavälilehden vasemmasta alakulmasta väkäsvalinnalla.

Jos olet tehnyt AgriSmartin avulla lohkolla käydessäsi muistiinpanoja kuten rikkakasvi-, hukkakaura- tai kivihavaintoja, ne näkyvät karttanäkymässä kyseisen lohkon kohdalla. Tämä auttaa tekemään oikeita ratkaisuja niin kasvinvalinnan kuin rikkatorjunnan osalta.

ilmakuva

karttanakyma