Kasvukausi

Ohjelma aukeaa aina oletus kasvukaudelle. Aikaisempia kasvukausia voi tarkastella toiminnoilla Edellinen kasvukausi, Seuraava kasvukausi ja palata takaisin Nykyinen kasvukausi -toiminnolla. Valittu kasvukausi toiminnolla voi hypätä suoraan halutulle kaudelle.

Aseta oletuskasvukausi…

Uuden oletuskasvukauden vaihto on ajankohtainen siinä vaiheessa, kun nykyisen kasvukauden suunnitellut tapahtumat on toteutettu. Kasvukauden vaihtamisen jälkeen tälle kasvukaudelle tehdyt muutokset, jotka vaikuttavat seuraavan vuoden tietoihin (esim. ravinnesiirtymät), on päivitettävä käsin.

Ohje: Kopioi kasvulohkot edelliseltä vuodelta

Ohje: Kasvukauden asetukset

Katso video kasvukauden toiminnoista

Pikatoimintoja

Kasvukausia voi selata vihreillä nuolilla tai näppäin toiminnoilla.

Edellinen kasvukausi Ctrl+Q

Nykyinen kasvukausi Ctrl+W