Maatila

Perustiedot > Tilan tiedot > Maatila

Maatilan tiedoissa määritellään varsinaisen tukea hakevan yksikön perus- ja yhteystiedot. Yritysnimi -kentän tietoa voi muokata vain ohjelman Yrityksen valinta -ikkunassa. Päätilan sijaintikunta määrittelee mm. viherryttämiseen liittyvän ekologisen alan laskurin toimintaa. Ensisijainen viljelijä on se, jonka nimissä tukia haetaan. Mikäli tuen hakijana on esim. MTY Mallila niin alasvetovalikosta valitaan ensisijaiseksi viljelijäksi MTY Mallila. Kolmen pisteen painikkeesta avautuu henkilörekisteri, johon puuttuvia henkilötietoja voi lisätä myös tässä yhteydessä. Yhtymän osakkaiden osuudet voi merkitä muistiin Osakkaat -välilehdelle, mutta ne eivät vaikuta Agrineuvoksen toimintaan.