Yrityksen valinta

Käynnistettäessä ohjelma avautuu Yrityksen valinta -ikkunaan. Hankittu lisenssi määrittelee miten montaa yritystä ohjelmassa voidaan käsitellä. Yhdellä yrityksellä tarkoitetaan maatilakokonaisuutta, joka on tukea hakeva yksikkö ja se voi koostua useista omista tai vuokratuista kiinteistöistä.

Yrityksen lisäyksen yhteydessä yritykselle voidaan antaa vapaamuotoinen tunnus. Suodatushaku toimii kaikista kentistä, joten oikea yritys löytyy isostakin joukosta helposti. Lisäys-, muokkaus- ja poistopainikkeilla hallitset yritysvalikkoa ja voit tehdä siitä mieleisesi. Tulostin -painikkeesta avautuu mahdollisuus tulostaa yritysluettelo yhteystietoineen tai siirtää se vaikkapa exceliin muokattavaksi.

Voit halutessasi lukita yrityksen salasanan taakse avain-painikkeella.

Kassakaappi-kuvake ilmentää varmuuskopiointia. Varmistamalla tietokanta riittävän usein säästyt ylimääräiseltä työltä koneen rikkoutuessa yllättäen. Tietokannan varmistus eli varmuuskopio sisältää kaikki yritysvalikossa esiintyvät yritykset. Myös jokaisen yrityksen kaikki kasvukaudet ovat varmistuksessa mukana.

Moniyritysversiossa on mahdollista tehdä yhdestä yrityksestä oma siirtotiedosto tai palauttaa asiakkaan aineisto siirtotiedostona uudelle yrityspaikalle.

Lisenssitietojen muokkaus tapahtuu sertifikaatti -ikonin kautta.

Yritysvalikko