Tietojen tuonti tai vienti toisista järjestelmistä

Agrineuvos viljelysuunnitelma ohjelmaan on rakennettu rajapinnat Vipu -viljelijän verkkoasiointipalveluun ja Eurofins Viljavuuspalveluun. Nämä mahdollistavat tietojen tuonnin tai lähetyksen suoraan rajapinnan kautta.

Vipu -palvelu

Vipu -palvelusta voi noutaa tilan tiedot. Tilan tiedot pitävät sisällään maatila, peruslohko ja kasvulohkotiedot.

Esitäyttöaineiston lähetys Vipu-palveluun helpottaa kasvulohkotietojen ilmoittamista Vipu-palvelussa.

Eurofins – Viljavuuspalvelu

Uusien maanäytteiden tilaus on kätevä tehdä ja lähettää suoraan ohjelmasta Eurofins Tilauslaariin. Näin säästyy peruslohkojen numeroiden kirjoittamiselta tilauslomakkeelle.

Eurofins Tuloslaarista taas saa noudettua uudet viljavuusnäytteet suoraan ohjelmaan.

Viljavuustutkimustulosten tuonti tiedosto muodossa

Agrineuvokseen voi tuoda viljavuustutkimusten tuloksia myös txt ja dat muodossa muilta palvelujen tarjoajilta.