Eurofins Tilauslaari

Vanhenevien maanäytteiden tilallalle on helppo tilata uudet maanäytteet suoraan ohjelmasta. Toiminto löytyy Työkalut  -valikosta tai Viljavuusnäyte rekisteristä.

Ohjelma näyttää tilaus -ikkunassa kaikki viljavuusnäytteet ja merkitsee tilaukseen automaattisesti vanhentuneet viljavuusnäytteet. Tilaukseen voi lisätä uusia näytteitä vihreällä plussa painikkeella.

Kun tilaus on valmis, hyväkse se OK -painikkeella.

Annettuasi sähköpostiosoitteesi, ohjelma aukaisee selaimeen esitäytetyn viljavuusnäyteiden tilauslomakkeen. Tarkista ja lisää puuttuvat tiedot lomakkeelle. Valitse lohkoille haluamasi analyysipaketti ja näin tilaus on valmis ja voit lähettää sen Viljavuuspalveluun.