Maanäytetilaus esitäytetylle lomakkeelle

Viljavuusnäytetilauslomakkeen saa nyt ohjelmasta suoraan. Lomakkeen voit tulostaa tai tallentaa tiedostoksi ja lähettää sähköpostilla eteenpäin. Toiminto löytyy Työkalut -valikosta tai Viljavuusnäytteistä.

Tilauksen ollessa valmis paina OK ja anna halutessasi sähköpostisoite, jolloin se tulee myös lomakkeelle.
Täydennä tilauslomakkeeseen haluamasi tutkimukset ja tilaus on valmis tulostettavaksi.
Tilauslomakkeen voi myös tallentaa ja laittaa sähköpostin liitteenä laboratorioon.

Agrineuvos – Maanäytetilauksen tekeminen