Tilan yleiset muistiinpanot

Työkalupalkin painike Muistiinpanot avaa mahdollisuuden merkitä muistiin koko tilaa koskevia asioita. Tällaisia voivat olla esim. kasvinsuojeluruiskun testaus, erilaisten tutkintojen suorittamiset, merkittävimmät rakennushankkeet, peltojen ojitushankkeet tai maanvuokraukseen liittyvät sopimukset. Ajan saatossa asiat vain unohtuvat ja on hyvä, että ne on johonkin kirjattu ylös ja helposti tarkistettavissa. Tilan yleiset muistiinpanot eivät ole kasvukausikohtaisia vaan ovat katsottavissa millä kasvukaudella tahansa. Halutessasi tallentaa myös asiaa koskevan tiedoston / dokumentin niin sen voit tehdä työkalupalkin Dokumentit avulla.

Säähavaintojen merkitseminen tapahtuu myös täällä Muistiinpanot -osiossa. Muistathan, että satovahinko edellyttää tilakohtaisen säähavainnon osoittamisen.

Tilan yleiset muistiinpanot eivät tulostu lohkokorteille.