Tulosteet

Hallinnon edellyttämien viljelysuunnitelmien ja lohkokorttien lisäksi Agrineuvoksesta saa muodostettua lukuisia tarpeellisia raportteja. Voit tulostamisen sijaan tallentaa ne sähköiseen muotoon. Tämä tapahtuu raportin esikatselutilan työkalupalkin Tallenna -painikkeen avulla. Vaihtoehtoisesti voit lähettää raportin suoraan sähköpostilla vastaanottajalle työkalupalkin Kirjekuori -painikkeen avulla. Sähköpostiasetuksista voit lukea lisää Lue minut -tiedotteesta tai oheisesta ohjeen alakohdasta.

tulosteet

Erittäin suositeltavaa on hyödyntää Tulostusjono -toimintoa. Kun kasvukausi on kaikin puolin valmis, paina Tulosteet > Tulostusjono ja valitse listalta kerralla kaikki tarvitsemasi raportit ja paina Tulosta. Ohjelma muodostaa kaikista raporteista yhden pdf-tiedoston, jonka voit em. Tallenna -toiminnolla tallettaa haluamaasi paikkaan, vaikkapa ulkoiselle kovalevylle tai pilvipalveluun. Tarkastustilanteessa on helppo lähettää tämä yksi pdf-tiedosto sähköpostilla tarkastajalle ja sieltä löytyy kaikki tarvittava tieto.

tulostusjono