Tulosteen sähköpostilähetys

Määrittele ensin sähköpostisi palvelinasetukset kohdasta Perustiedot > Sähköpostiasetukset.

Oikean alareunan Ohje- painikkeesta löytyy yleisimpien sähköpostipalvelimien tietoja.

SaaS- palvelussa sähköpostin lähettäjänä on noreply@suonentieto.fi, koska viesti lähtee palvelimeltamme. Vastaus viestiin saapuu lähettäjän email-kentässä määriteltyyn sähköpostiosoitteeseen.

Sähköposteissa käytettävän viestipohjan voi määritellä oletukseksi kohdasta Asetukset > Oletus asetukset. Kolmen pisteen painikkeesta pääset halutessasi myös muokkaamaan sähköpostiasetuksia ja viestipohjia.

Tulosteen esikatselu – ikkunan yläreunassa on nuolen osoittama painike, josta avautuu sähköpostin lähetysikkuna.

1. Viestipohjan valinta tuo sähköposiasetuksiin määrittelemäsi tiedot.
  2. Kirjoita vastaanottajan sähköpostiosoite. Jatkossa ohjelma muistaa käyttämäsi sähköpostiosoitteet.
  3. Viestin aihetta ja viestiä voi vielä tässä vaiheessa muokata.
  4. Lähettämäsi tuloste tallentuu kuvan osoittamaan paikkaan ja Agrineuvoksesta se löytyy dokumenttikansiosta.