Satotuotteen varastotapahtumat

Esimerkki satotuotteen lisäämisestä ja varastotapahtumista:

Toteutettu-lehdellä lisätään Pääsato -tapahtuma normaalisti. Muista avata kolmen pisteen painikkeesta Satotuotteet ja lisätä syntynyt tuote. Voit nimetä tuotteen joko ohjelman tarjoamalla kasvi + lajike -nimellä tai vaikkapa ”Rehukaura” riippuen satotuotteen jatkokäytöstä.

Kun pääsatotapahtuma on toteutettu, näyttää Satotuotteet -lehdellä tältä:

Myydessäsi satoa kirjaa tuotteelle varastotapahtuma, joka vähentää Varasto NYT saldoa.

Näet varaston reaaliaikaisen tilanteen sarakkeesta Varasto NYT

Satotuotteen alkuperän saat selville toiminnolla Näytä käyttö (hiiren oikean alta)