Vinkkejä ohjelman käytöstä

*AgriSmartilla kuittaat tehtävät toteutetuiksi suoraan pellolta. Ei enää muistilappuja ja rästitöitä vaan lohkokirjanpito on koko ajan reaaliajassa. Kokeile kuukausi ilmaiseksi! Lue lisää AgriSmartin mahdollisuuksista tästä tai katso video tästä.

*Lue minut -tiedote kertoo viimeisimmän version uudistuksista. Löydät tiedotteen ohjelman päänäkymän valikkoriviltä kohdasta Ohje.

*Tarkistuslista -toiminto löytyy päänäkymän valikkoriviltä kohdasta Työkalut. Erityisesti suunnittelijoiden toivoma työkalu, joka raportoi aineistosta löytyvistä ristiriitaisuuksista tai puutteista. Kannattaa hyödyntää varsinkin ennen tarkastuksia!

*Peruslohkotietojen ryhmämuokkaus mahdollistaa nopean tavan lohkojen omistus, maankäyttölajin tai korvauskelpoisuuksien merkitsemiseen. Valitse ctrl-painike pohjassa ne lohkot joita haluat muokata ja paina työkalupalkista Muokkaa -painiketta.

*Tapahtumaryhmiä ja kasvinsuojeluaine- tai siemenseoksia käyttämällä nopeutat suunnittelutyötä merkittävästi. Katso lisää ohjeita tapahtumaryhmistä ja seoksista.