Miten pääsen ohjeisiin?

Ohje-valikosta

Ohjelman sisältä mistä tahansa moduulista pääset ohjelman ohjeisiin Ohje-valikosta tai painamalla F1-painiketta näppäimistöltä:

Ohje-sivusto Support.suonentieto.fi avautuu selaimeen. Voit klikata otsikoista ohjeisiin tai kirjoittaa hakukenttään hakusanan tai hakusanat. Saat ehdotuksena sivuja, joilla hakusanat esiintyy.

Ohje-kuvakkeesta

Ohjelman ikkunoissa on OK– ja Peruuta-painikkeiden vieressä ikoni kyseisen ominaisuuden täsmäohjeisiin.

Kuvaketta klikkaamalla saat auki kyseistä toiminnallisuutta koskevan ohjeen.