SaaS-kuvakkeen lataaminen työpöydälle

Kun saat SaaS-palvelun rdp-kuvakkeen sähköpostiisi, sinun tulee ladata tai tallentaa kuvake koneellesi. Kätevin vaihtoehto on, että tallennat kuvakkeen työpöydällesi. Jos käynnistät SaaS-palvelun yhteyden sähköpostin liitteenä olevasta kuvakkeesta, ei yhteys osaa käyttää tietokoneesi rdp-protokollaa, ja yhteys on epävakaa tai se ei onnistu lainkaan.

Esimerkkinä on kerrottu, miten Gmailista saa tallennettua liitetiedoston omalle koneelle. Jos käytät jotain muuta sähköpostiohjelmaa, etsi siitä vastaava toiminto.

• Avaa SaaS-palvelun rdp-kuvakkeen sisältämä sähköposti.
  • Näet sähköpostissa liitteen. Siirry hiirellä liitteen päälle.
  • Näkyviin tulee kuvakkeen lataamiseen ja tallentamiseen tarvittavat kuvakkeet.

• Nuolipainike lataa tiedoston koneellesi Gmailista.
  • Avaa Resurssienhallinta, ja mene Ladatut tiedostot-kansioon. Löydät tallentamasi rdp-tiedoston sieltä.

• Raahaa Suonentieto.rdp Työpöytä-kansioon.

Avainsanat: Gmail, Kuvake, Kirjautuminen, rdp, tallentaminen, työpöytä