Kuvaa kuitti -applikaatio

Kuvaa kuitti on applikaatio mobiililaitteille.

Sen voi ladata Play-kaupasta ja AppStoresta.

Käyttäjä tarvitsee lisäksi henkilökohtaiset käyttäjätunnukset, joilla applikaation käyttäjä linkitetään SaaS-palvelussa olevaan yritykseen.

Tärkein applikaation ominaisuuksista on, että sillä voi lähettää laitteen muistiin tallennettuja kuvia tai pdf-tiedostoja muodostaen samalla kirjanpitoon tositteen. Kuvat ja tiedostot ovat kirjanpidossa tositteen liitteinä.

Applikaatiosta voi lisäksi

• tarkastella
    • lähteviä kuitteja
    • lähetettyjä kuitteja ja niiden tietoja sekä
    • käyttäjän itsensä kirjanpito-ohjelmassa lisäämiä kirjanpidon tositteita  (vaatii Kuvaa kuitin lisäksi käyttäjän luvituksen kirjanpito-ohjelmaan)
  • lisätä uusia liitteitä tositteille, jotka on aiemmin muodostunut aiemmin lähetetyistä kuiteista

Voit tutustua Kuvaa kuittiin katsomalla videon kuitin kuvauksen ja sen lähettämisominaisuuteen.