Taloushallinto

Suonentiedon talous- ja palkkaohjelmien ohjeet sisältävät ohjeet kirjanpidolle, laskutukselle, ostoreskontralle ja palkanlaskennalle.

Yksittäiseen taloushallinnon ohjeeseen pääset klikkaamalla vasemmalla  olevasta valikosta aiheen, johon haluat tutustua. Myös oikeassa yläkulmassa olevaa hakua, voit käyttää sopivan ohjeen etsimiseen.

Tulorekisteri

Kansallinen tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Lue tästä, mitä se tarkoittaa palkanlaskennassa.

Käytä Supportin oikeassa yläkulmassa olevaa  Haku-kenttää hakemalla sanalla tulorekisteri löytääksesi eri ohjeet, joissa kerrotaan tilannekohtaisesti tulorekisteriin liittyvistä toiminnoista, asetuksista ja ohjauksista.

Vapsa verkkoasiointipalvelu Suonentiedon asiakkaille

Vapsa-palvelusta Suonentiedon asiakas voi ladata ohjelmalisenssiin liittyvän uusimman päivitysjulkaisun, nähdä huoltosopimuksen tilan, nähdä päivitysavaimen sekä ylläpitää omaa sähköpostiosoitettaan. Vapsa sisältää myös ohjelman käyttövinkkejä ja keskustelupalstan.

Katso ohje, miten rekisteröidyt Vapsaan tai tilaat uuden salasanan

Vuoden 2018 tilinpäätöksien ja verolomakkeiden ohjeet

Maatalouden verotilinpäätös (lomake 2 2017): https://www.youtube.com/watch?v=uwSjJ6V29eo

Verolomake 5 video-ohje: tulossa

Verolomake 6A video-ohje: tulossa

Ohje PDF-dokumenttien oletusohjelman vaihdosta

Video-ohje: https://www.youtube.com/watch?v=yeYCireRWZY