TaloushallintoSuonentiedon talous- ja palkkaohjelmien ohjeet sisältävät ohjeet kirjanpidolle, laskutukselle, ostoreskontralle ja palkanlaskennalle.


Ohjelmassa avattavat PDF-tiedostot

Ohjelman sisällä avattavat pdf-tiedostot avataan ohjelman sisäiseen esikatseluun. Tällaisia pdf-tiedostoja voi olla ostolaskun, laskun, tositteen tai palkan liitteinä sekä yrityksen Dokumenteissa, joko järjestelmän tallentamina tai käyttäjän lisääminä tiedostoina.

Lisää pdf-tiedostojen käsittelystä voit lukea tästä.


Sisäinen pankkiyhteys eli Pankkien Web Services-yhteys Suonentiedon taloushallinnossa

Sisäinen pankkiyhteys, lyhyemmin WS-yhteys julkaistiin jo kesäkuussa 2019 ohjelmistoon ja SaaS-palveluun. Toiminnallisuus tehosti ja teki helpoksi maksuliikenteen ja tiliraportoinnin hoitamisen suoraan ohjelman sisältä. Katso tästä ohjeet käytöstä

Ostolaskut ja palkanmaksut voi lähettää suoraan ohjelmasta pankin maksatukseen ja pankista tulee vahvistus veloituksesta (tai mahdollisesta hylkäytymisestä). Myös laskutuksen viitesuoritukset saa suoraan myyntilaskuille ja konekielisen tiliotteen kirjanpitoon.

Ominaisuus helpottaa maksujen käsittelyä ja hallintaa ilman erillistä verkkopankkimaksamista. Tällöin kirjanpito syntyy samalla, kun laskuja maksetaan. WS-yhteys sisältää yhteyden Osuuspankin, Nordean, POP-pankin, Säästöpankin, Handelsbankenin ja Aktian järjestelmiin.

Jos sinua kiinnostaa saada ominaisuus käyttöön ota yhteyttä Suonentiedon myyntiin myynti@suonentieto.fi


Tulorekisteri

Kansallinen tulorekisteri. Lue tästä, mitä se tarkoittaa palkanlaskennassa.
Käytä Supportin oikeassa yläkulmassa olevaa  Haku-kenttää hakemalla sanalla tulorekisteri löytääksesi eri ohjeet, joissa kerrotaan tilannekohtaisesti tulorekisteriin liittyvistä toiminnoista, asetuksista ja ohjauksista.


Vapsa verkkoasiointipalvelu Suonentiedon asiakkaille

Vapsa-palvelusta Suonentiedon asiakas voi ladata ohjelmalisenssiin liittyvän uusimman päivitysjulkaisun, nähdä huoltosopimuksen tilan, nähdä päivitysavaimen sekä ylläpitää omaa sähköpostiosoitettaan.

Katso ohje, miten rekisteröidyt Vapsaan tai tilaat uuden salasanan