Kirjanpidon ohjaustiedot

Ohjaustiedoissa annetaan ohjelman yleiseen toimintaan ja tositteiden kirjaukseen asetuksia

Kirjaustapa -valinta

Kassaperusteinen kahdenkertainen ja Suoriteperusteinen kirjaustapa valintojen näkyvyys riippuu lisenssistä ja yritysmuodosta

Tositteiden kirjauksen asetukset

Näillä asetuksilla voit valita miten ohjelma toimii tositteiden kirjauksessa oletuksena

Kustannuspaikat

Kustannuspaikat ovat käytettävissä Maatalousneuvos plus -lisenssillä ja Yrityskirjanpidossa. Lisätietoja kustannuspaikkojen käytöstä löytyy täältä

Yleiset asetukset

Valitse täällä Arvonlisäveron verokausi joka yrityksellä on käytössä. Valitun verokauden mukaan tehdään Arvonlisäveroilmoitukset

Sähköisen ilmoituksen asetukset

Arvonlisävero- ja tuloveroilmoituksen sähköinen Tyvi-aineisto – kohdassa valitaan polku johon ohjelma tekee sähköisesti lähetettävät aineistot.

Verotuksen yhteyshenkilö

Verotuksen yhteyshenkilön tiedot tulostuvat verolomakkeille niille varatuille paikoille

Arvonlisäveroilmoituksen maksutiedot

Arvonlisäveroilmoituksen maksutiedot tulostuvat Arvonlisäveron tilisiirto -lomakkeelle. Omaveroviitteen saat verottajan Omavero -palvelusta. Linkki omaveropalveluun http://www.vero.fi/omavero

Yrityksen veloitus IBAN -tilinumeron pääset tarvittaessa lisäämään 3 pisteen -painikkeesta