Laskun tulostaminen

Laskuja voi tulostaa joko yksittäin Laskun kirjaus -ikkunasta tai useita laskuja samalla kertaa eri tulostusvälineille Laskuajona.

Lasku on mahdollista tulostaa Laskutus Perus -versiolla paperille (välitystapa Paperi) sekä lähettää sähköpostilla pdf-tiedostona (välitystapa sähköposti/PDF) (kts ohje sähköpostilla lähettäminen).

Laskutus Plus -versiolla on yllä mainittujen tapojen lisäksi mahdollista muodostaa myös sähköisiä laskuaineistoja. Nämä tehdään tulostusvalinnoilla Verkkolasku, kuluttajan e-lasku, suoramaksu sekä factoring.

Lasku-ikkunassa Ehdot-otsikon alla on laskun välitystapa -valinta, jolla ohjataan laskun tulostaminen paperille, sähköpostiin tai sähköisen laskuaineiston muodostuminen.

Yksittäisen laskun tulostaminen

Yksittäisen laskun tulostaminen tapahtuu laskuikkunan printterikuvakkeesta. Tulostustavaksi valitaan Paperi.

Käteiskuitti

Käteiskuitti tulostuu, kun lisää laskulle käteissuorituksen.

Siirry laskulla Suoritukset -välilehdelle ja paina Käteissuoritus- painiketta. Valitse tyypiksi ”käteissuoritus” ja paina ok:ta. Voit muokata suorituksen tietoja ja kun hyväksyt suorituksen, avautuu käteiskuitti esikatselu-ikkunaan.

Käteissuoritus- painike