Laskun lähettäminen sanomanvälityspalveluun

Ohje sanomanvälityspalvelu Apixin käyttöönottoon löytyy täältä.

Yksittäisen laskun lähettäminen

Laskujen lähetys tapahtuu laskuikkunan E-lasku -painikkeen alta valinnalla ”Lähetä E-lasku sanomanvälityspalveluun”. ”Näytä lähetetty E-lasku” näyttää selaimessa laskun tiedot.

Useamman laskun lähettäminen laskuajon avulla

Jos laskuja on monta, saa ne lähetettyä sanomanvälityspalveluun yhdellä kertaa Laskuajon kautta. Valitse Tulosteet/laskut. Voit merkitä laskut väkäsellä, tai tehdä valinnan laskupäivämäärä-, laskunumero-, tai asiakasnumerovälillä. Laskuajo-ikkunassa on valittu Sanomanvälityspalvelu Apix. Ok-painike lähettää laskut välitettäväksi.