Viitesiirtoaineiston sisään lukeminen ja käsittely

Kun laskutuksessa käytetään viitelaskutusta, voidaan saapuneet maksusuoritukset lukea myyntilaskuille sähköisenä siirtona. Laskutus käyttää pankkien uutta XML-pohjaista Camt-aineistoa sisäänlukemisssa (ei tukea KTL-aineistomuodolle). Sovi pankkisi kanssa tulevien viitesuoritusten Camt-muotoisesta aineistosta.

Pankki muodostaa aineistotiedoston sovittuina aikoina. Aineiston voit noutaa ohjelman sisäisellä WS-yhteydellä. Toinen vaihtoehtoinen tapa on käyttää verkkopankkia, jossa aineiston voi noutaa omalle kiintolevylle.

Kun käytössäsi on WS-yhteys, suorita ensin aineiston nouto pankista.

Käynnistä aineiston sisäänluku työkalupainikkeella

Käsittelyikkunassa on lista tilille tulleista viitteellisistä suorituksista.

Napsauta OK. Suoritukset kohdistuvat myyntilaskuille viitteen perusteella ja Laskun vaihe muuttuu Valmis tai Osasuoritettu.