Ostolaskun kirjaus

Uuden ostolaskun voi lisätä seuraavilla tavoilla

1. Lisäämällä ostolasku manuaalisesti
  2. Kopioimalla olemassaoleva ostolasku
  3. Lukemalla laskun viivakoodi
  4. Lukemalla verkkolaskuaineisto tiedostosta tai
  5. Automaattisesti verkkolaskupalvelun kautta saapuvasta verkkolaskuaineistosta

Laskun lisäys manuaalisesti kirjaamalla

Uuden ostolaskun voi lisätä joko Lisää -painikkeella tai Ins-näppäimellä päänäkymästä.

Toimittajan tietojen lisääminen laskulle

Ostolasku-ikkunassa Tunnus-kentän vieressä olevasta kolmen pisteen painikkeesta avautuu Asiakkaan valinta -ikkuna, mistä voi valita maksunsaajan (=toimittaja) ostolaskulle.

Samassa ikkunassa voi tarvittaessa lisätä, muokata ja poistaa maksunsaajia.

Ohjaustiedoissa valinta ”Avaa toimittaja-valinta laskun lisäyksessä” avaa Asiakkaan valinta -ikkunan heti laskua lisättäessä, mistä voi valita maksunsaajan.

Laskulle voi myös lisätä toimittajan tiedot suoraan tallentamatta niitä Toimittajarekisteriin. Maksunsaajan nimi-kentän oikeassa laidassa olevalla kynä- painikkeella saat yhteystiedot muokattavaksi.