Pankkitilien ylläpito

Pankkitilit voi lisätä ja ylläpitää valinnasta Perustiedot > Yrityksen perustiedot > Pankkitilit

Jos käytät Ostoreskontraa valitse Ostojen maksutili-kenttään tilikartasta soveltuva pankkitili. Jos käytät sen lisäksi pankin sähköisen tiliotteen tositteeksi lukemista, tulee valita välitilinä käytettävä 2888 maksuliikenne.

Jos käytät Laskutusta valitse tilikartasta myyntilaskujen suorituksia vastaava pankkitili kenttä Myyntilaskujen suoritustili. Jos lisäksi käytät pankin sähköisen tiliotteen tositteeksi lukemista, välitiliksi tulee valita 1991 Täsmäytykset.

Jos käytät Palkanlaskentaa, valitse soveltuva pankkitili kenttään Palkanmaksujen suoritustili.

WS-yhteyttä käyttäessäsi valitse pankkitiliin liitetty  varmenne (varmenne tulee olla noudettuna ohjelmaan).