Aineiston tuonti edellisestä versiosta

Toiminnolla voit tuoda Suonentiedon taloushallinnon edellisistä versioista aineistoja. Yhteenvetoikkunasta näet kunkin yrityksen osalta mitä tietoja ollaan tuomassa.

Aineisto-sarakkeesta näet, mikäli aineisto on valmis tuotavaksi. Mikäli aineistossa on puutteita, sarakkeessa lukee ”Tarkasta”. Yritykseltä voi esimerkiksi puuttua tieto käytetystä tilikarttamallista, yritysmuoto tai osa kirjanpidon tilikausista saattaa olla päivittämättä ajantasaiseen versioon.

Tarkemman aineistoraportin (ks. kuva) saat auki klikkaamalla yrityksen nimen vasemmalla puolen olevaa +-merkkiä.

Mikäli Aineisto-sarakkeessa lukee Tarkasta, sinun tulee tarkastaa ja korjata mahdolliset puutteet/virheet.

Mahdollisia syitä ja korjauksia

Aineisto vanhassa versiossa ja Aineisto on päivittämättä ajantasalle
Käy avaamassa ko. yrityksen tiedot taloushallinnon MaatalousneuvosBDE tai BalanssiBDE  2015.25 tai uudemmalla versiolla. Silloin ohjelma päivittää aineiston uudempaan versioon ja aineiston siirto on mahdollista uuteen Taloushallintoon.

Tilikarttamallia ei tueta
Tilikarttamallin 310 tuontia ei tueta – ko. aineistoa ei voi tuoda Taloushallinnon 2017-versioon.

Ei tuoda kaavan muuttumisen takia
Tilikarttamalleilla 210, 320, 410, 420, 432, 430, 440, 450, 460, 470, 491 ja 492 on tapahtunut pääosin 2006-2007 suurempia muutoksia. Ko. vuosia vanhempia tilikausia ei voida tuoda taloushallinnon 2017-versioon.

Valitse juridinen muoto
Yritykseltä puuttuu juridinen muoto. Valitse juridinen muoto valintalistasta.

Valitse tilikarttamalli
Yritykseltä puuttuu tilikarttamalli. Valitse tilikarttamalli valintalistasta.