Apix-palveluun rekisteröityminen

Sanomanvälityspalveluiden käyttö edellyttää että rekisteröidyt Apix:n palveluun. Rekisteröinnin voit suorittaa itse Apixin verkkopalvelussa. Rekisteröinnissä luot Apix:n palveluun sopimuksen ja asiakastilin sekä valitset haluamasi palvelut. Mikäli sinulla on tilitoimistosi SaaS-sopimuksen kautta Suonentiedon SaaS-palvelun käyttöoikeus, pyydä tilitoimistoasi tilaamaan Sanomanvälityspalvelu ja luomaan sinulle Apix-tili. Rekisteröinnin perusteella Apix muodostaa sinulle verkkolaskuosoitteen, jonka saat vahvistusviestinä parin päivän sisällä rekisteröitymisestä. Samalla saat myös tiedon skannauspalvelussa käytettävästä postiosoitteestasi.

Apix:n palveluista ei veloiteta perustamis- eikä kiinteitä kuukausimaksuja.

Suorita rekisteröinti täällä  https://registration.apix.fi

Lue ohje ja napsauta Aloita

Rekisteröinti aloitus

Syötä sopimuksen perustiedot ja aseta salasana jota käytät palveluun kirjautumiseen.

Yrityksesi perustiedot sopimukselle ja salasanan asettaminen

Valitse yrityksellesi soveltuvat palvelut

Sanomanvälityspalveluiden valinta ja ohjauksien asettaminen

Lähetä-palvelu tarkoittaa verkkolaskujen lähettämistä laskutuksesta. Valitse yllä olevan esimerkin mukaiset valinnat.

Vastaanota-palvelu tarkoittaa verkkolaskujen vastaanottoa ja valinnaista saapuvien paperilaskujen skannausta.

Voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, mihin haluat viestin saapuneista ostolaskuista. Halutessasi tiedon ostolaskun saapumisesta tekstiviestinä, ota yhteyttä Apixin myyntiin sopiaksesi tästä lisäpalvelusta.

Toimittajiesi lähettämät paperilaskut kannattaa ohjeistaa lähettämään Apix:n skannauspalveluun.  Saat oman postilaatikon ja käyttöosoitteen muotoa @yritys.fi@.