Taloushallinnon yritysvalikko

Perustiedot

Lisenssi: Pääset tästä muuttamaan lisenssitietojasi. Muista käynnistää ohjelma pikakuvakkeen päältä hiiren oikealla ja valitsemalla ”Suorita järjestelmänvalvojana”, että saat muokkausoikeudet lisenssitietoihin.

Pankki-ja Tulorekisterivarmenteiden hallinta: Saat lisättyä varmenteita Tulorekisterin tai ws-kanavan käyttöä varten.

Toiminnot

Varmista tietokanta: Toiminto varmuuskopioi kaikki tietokannassa olevat yritysaineistot yhteen varmuuskopioon.

Varmuuskopion palautus: Toiminto palauttaa kaikki varmuuskopiossa olevat yritysaineistot kerralla.

Vie valittu yritys siirtotiedostoon: Toiminto ottaa yhden yritysaineiston varmuuskopion.

Tuo yritys siirtotiedostosta tai varmuuskopiosta: Palauttaa yhden yrityksen aineiston joko siirtotiedostosta tai varmuuskopiosta.

Vie tietoja: Yritysaineistosta on mahdollista siirtää esim, asiakasrekisteri toiseen yritykseen tämän toiminnon avulla.

Tuo tietoja: Toiminnon avulla tuodaan esim, asiakasrekisteri yritykseen.

Tuo vanha aineisto: Toiminto tuo vanhasta Maatalousneuvoksesta (versio 2016,21) yritysaineiston Taloushallinto-ohjelmaan.

Nouda aineistot pankista: Toiminto tekee ws-kanavasta pankkiaineistojen noudon ohjelmaan silloin, kun varmenteen tyyppi on ”Aineistohoitajan varmenne”.

Nouda ostolaskut Apix-palvelusta: Toiminto noutaa ostolaskut verkkolaskupalvelu Apixista.

Tulosteet

Yritysluetteloon tulostuu yritysvalintaikkunassa olevat yritykset.

Käyttöraportille tulostuu yrityksittäin aineiston käyttöaika, käyttäjä ja moduuli, johon on muutoksia tehty. SaaS palvelussa raportti näkyy vain Admin-käyttäjälle.

Moduulit

Moduulit -kohdassa on näkyvissä moduulit joihin lisenssilläsi on oikeus päästä.

Ohje

Ohje: Saat Suonentiedon Support-ohjeet auki joko valikosta tai painamalla F1 painiketta. Ohjeet aukeavat nettiselaimeen ja löytyvät myös suoraan osoitteesta support.suonentieto.fi.

Aloita etähuolto: Saat ladattua etähuolto-ohjelma Teamviewerin.

Lue minut-tiedote: Saat lukea tästä viimeisimmän päivityksen muutokset ja korjaukset ohjelmaan.

Tarkasta päivitykset: Toiminto tarkistaa, onko koneellasi asennettuna viimeisin versio ohjelmasta. Toiminto tarvitsee nettiyhteyden. Jos päivityspalvelussa on tarjolla uudempi versio, ohjelma ehdottaa päivityksen lataamista ja asentamista.

Tietoja ohjelmasta: Näet koneellesi asennetun ohjelmaversion tästä.