Taloushallinnon yritysvalikko


Yrityksen valinta -ikkuna sisältää paljon tietoa yrityksistä ja työkaluja taloushallinnon tehtävien seurantaan.

 

 

1. Perusvalikot ja työkalupalkki. Perusvalikon ja työkalupalkin kuvakkeiden toiminnot ja valinnat ovat samansisältöiset. Niiden tarkemman kuvauksen löydät viereisestä valikosta.

2. Yritysluettelo. Yritysluettelon sarakkeista löytyy tietoja esimerkiksi käytössä olevasta tilikaudesta, viimeisimmistä ilmoituksista (ALV, tulovero, erillisilmoitus) ja yrityksiin lisätyistä tunnisteista.

3. Yritysluettelon ylläpidon työkalut. Painikkeilla lisätään uusia yrityksiä, muokataan yrityksen nimeä ja yrityskohtaisia huomautuksia ja poistetaan yrityksiä. Täältä löytyy myös tunnisteiden ylläpito ja salasanan asettaminen yritykseen. Info-painikkeesta avautuu Lisätietoja yrityksestä -tiedosto.

4. Viimeisimmät tapahtumat. Tämä osio näyttää tietoja yritysluettelossa aktiiviseksi valitun yrityksen viimeisimmistä tapahtumista, Info-painikkeesta avautuu lisätietoja.

5. Yritysmäärä. Taloushallinto-kohdan määrä näyttää niiden yritysten lukumäärän, joihin on lisätty kirjanpito/laskutus/ostoreskontra. Vastaavasti Palkanlaskenta-moduulin lukema näyttää, kuinka moneen yritykseen on lisätty palkanlaskenta-aineisto.

SaaS-palvelussa on näkyvissä lisäksi Yrityspaikat-osio, jossa näkyy sopimuksen sisältämä kokonaisyritysmäärä ja käytetyt yrityspaikat.