Taloushallinnon yritysvalikko

Työkalurivin painikkeet

-painikkeesta pääset syöttämään Lisenssinhaltijan tiedot

-painikkeesta löytyy koko kannan varmuuskopio sekä koko kannan varmuuskopion palautus

-painikkeesta löytyy Yritysvalikon tulosteet. Voit tulostaa yritysluettelon ja osoitetarrat yrityksistä

-painikkeen alta löytyy aineiston tuonti vanhasta versiosta, yhden yrityksen aineiston vienti ja tuonti sekä yrityksen yksittäisen tiedon vienti ja tuonti

• -painikkeesta käynnistyy Vie valittu yritys siirtotiedostoon -toiminto. Toiminnolla saat otettu valitusta yrityksestä siirtoaineiston, jonka voit siirtää toiselle koneelle.
  • -painikkeesta käynnistyy Tuo yritys siirtotiedostosta -toiminto. Toiminnolla saat palautettua siirtoaineiston kantaan
  •  -painikkeesta viedään yrityksen yksittäisiä tietoja exceliin
  • -painikkeesta tuodaan yritykseen yksittäisiä tietoja excelistä

-painikkeesta pääsee asettamaan yritykselle salasanan

Moduulit

Moduulit -kohdassa on näkyvissä moduulit joihin lisenssilläsi on oikeus päästä

Työkalut

-painikkeella tuodaan aineisto vanhemmasta Maatalousneuvoksen versiosta. Lisätietoja toiminnosta Aineiston tuonti edellisestä versiosta

-painikkeella otetaan varmuuskopio koko kannasta