Yritysvalinnan valikko Ohje

Ohje: Saat Suonentiedon Support-ohjeet auki joko valikosta tai painamalla F1 painiketta. Ohjeet aukeavat nettiselaimeen ja löytyvät myös suoraan osoitteesta support.suonentieto.fi.

Aloita etähuolto: Saat ladattua etähuolto-ohjelma Teamviewerin.

Lue minut-tiedote: Saat lukea tästä viimeisimmän päivityksen muutokset ja korjaukset ohjelmaan.

Tarkasta päivitykset: Toiminto tarkistaa, onko koneellasi asennettuna viimeisin versio ohjelmasta. Toiminto tarvitsee nettiyhteyden. Jos päivityspalvelussa on tarjolla uudempi versio, ohjelma ehdottaa päivityksen lataamista ja asentamista.

Tietoja ohjelmasta: Näet koneellesi asennetun ohjelmaversion tästä.