Pankin Web Services varmenne

Pankkivarmenteen sopiminen

Pankin Web Services-yhteyden (WS-yhteys) käyttäminen edellyttää, että pankki on myöntänyt varmenteen, ja varmenne on noudettu ohjelmaan.

Katso tästä, miten sovit WS-yhteydestä ja varmenteesta.

Varmenteen noutaminen

Ohjelman Yrityksen valinta -ikkunasta pääsee    Varmenteiden hallintaan   -valinnalla.

SaaS-palvelussa vain tilaussopimuksen pääkäyttäjä(t) voivat hallita varmenteita. Työasemaohjelmassa käyttäjä pääsee varmenteiden hallintaan.

Hallinnassa napsauta Lisää-työkalua ja valitse haluamasi pankkiryhmä.

Osuuspankin varmenteen noutaminen

Yrityksen nimi syötetään täsmällisesti kuten se on Web Services sopimuksessa
Käyttäjätunnus sopimuksen liitteestä
Siirtoavaimen ensimmäinen osa sopimuksen liitteestä ja toinen osa tekstiviestistä; syötetään ensimmäisen osan perään samaan kenttään 8 + 8 = 16 merkkiä.
Käyttösalasanan muodostat itse (merkitse muistiin, sillä varmennetta ei voi käyttää ilman salasanaa)
Nouda-toiminnon jälkeen tulostuu varmenteen tiedot-tuloste, jossa on varmenteen tiedot ja käyttösalasana.

Nordean varmenteen noutaminen

Yrityksen nimi syötetään täsmällisesti kuten se on Web Services sopimuksessa
Käyttäjätunnus WS-sopimuksesta
Aineistoryhmän tunnus WS-sopimuksesta
Aktivointikoodi tekstiviestistä
Käyttösalasanan muodostat itse (merkitse muistiin, sillä varmennetta ei voi käyttää ilman salasanaa)