WN Lite rekisteröinti

Rekisteröi WN Lite käyttöösi helposti suoraan Maatalousneuvoksesta

Ilmaisen käyttöoikeuden lisäksi olemme tehneet palvelun rekisteröitymisen ja palveluehtojen sopimisen helpoksi. Siihen sisältyy kaksi vaihetta:

1. Rekisteröitymisen aloitus Maatalousneuvoksessa
  2. WN Lite-palvelun tilin vahvistaminen ja palveluehtojen hyväksyminen

1. Aloita rekisteröinti Maatalousneuvoksessa

Aloita WN Lite-tilin rekisteröityminen Maatalousneuvoksesta. Tällöin rekisteröitymisen tarvitsemat pakolliset tiedot saadaan suoraan kirjanpidosta ja palvelun teknisen yhdistämisen avaintieto tallentuu samalla Maatalousneuvokseen. Tällä tavalla toimien Maatalousneuvoksen ja WN Liten välinen suojattu siirtoyhteys toteutuu mahdollisimman vähäisin toimenpitein ja tietoturvallisesti.

• Aloita rekisteröiti maatalouskirjanpidossa valitsemalla ylävalikosta
    (A) Toiminnot > Wiklinet > Aloita Wiklinet Lite käyttö

• Lue palvelun kuvaus ja etene Seuraava-painikkeella
  • WN Lite-palvelun käyttöedun ehdot
    • Saadaksesi palvelun käyttöedun, sinun tulee hyväksyä käyttöedun ehdot valitsemalla  Hyväksy käyttöedun ehdot-valintamerkki ja napsauta Seuraava
    • Mikäli et hyväksy käyttöedun ehtoja voit keskeyttää valitsemalla Poistu
  • Tarkista ja tarvittaessa korjaa WN Lite-palveluun rekisteröintävän yrityksen, palvelun käyttäjän ja rekisteröijää koskevat tiedot.
    • (A) Palvelu rekisteröidään valitun yrityksen Y-tunnukselle
    • (B) Yhteyshenkilön nimi-kentässä tulee olla se henkilö, joka on palvelun käyttäjä
    • (C) Puhelin, tulee olla palvelua käyttävän henkilön gsm-numero. Numeroon lähetetään kaksivaiheisen tunnistautumisen kirjautumiskoodi
    • (C) Sähköposti pitää olla palvelun käyttäjän meiliosoite, johon lähetetään palvelun vahvistuslinkki
    • (D) Rekisteröijän tiedoissa Tilitoimiston nimi ja Y-tunnus, mikäli rekisteröinnin suorittaa tilitoimiston kirjanpitäjä asiakkaansa puolesta
    • (E) Rekisteröinnin suorittajan nimi, puhelin ja sähköposti. Rekisteröinnin suorittaja voi olla sama tai eri henkilö kuin palvelun käyttäjä.

• Aloitusvaiheen suoritettuasi WN Lite lähettää kohdassa (C) antamaasi käyttäjän sähköpostiosoitteeseen vahvistus/rekisteröintilinkin toista vaihetta varten.

Kirjanpidon tietojen lähettäminen

• Rekisteröitymisen aloituksessa voit lähettää kirjanpidon tiedot salatussa muodossa valmiiksi WN Lite-palvelun vastaanotto-järjestelmään odottamaan sopimuksen rekisteröinnin vahvistamista toisessa vaiheessa.
    • Lähetettävät aineistot valitaan/ei valita lähetettäväksi valintamerkillä
    • Wiklinet-siirtotiedosto sisältää kirjanpidon kuukausisaldot ja se tulee olla aina valittuna, kun halutaan päivittää uutta tietoa palveluun
  • (A) Lisätiedot kannattaa antaa lähetyksen yhteydessä tuotantosuunnan ja varallisuuslaskennan perusteiksi
    • Valitse tilasi päätuotantoa kuvaava tuotantosuunta
    • Maksettu osuuspääoma tarkoittaa tuottajaosuuskunnille maksettua osuuspääoman määrää
    • Anna arviosi tarvike ja tuotevarastojen arvosta

2. Kirjaudu WN Lite-palveluun saamallasi vahvistulinkillä ja rekisteröi sopimuksesi

Toisessa vaiheessa sovit varsinaisen WN Lite-palvelun sopimuksen.

• Avaa Wiklinet:n lähettämä viesti sähköpostistasi
  • Klikkaa viestissä olevaa linkkiä

• Lue ja hyväksy WN Lite-palveluehdot, ja aseta salasana käyttäjätunnuksellesi.
  • Aloita käyttö kirjautumalla palvelutunnuksillasi ja kaksivaiheisen tunnistautumisen vahvistuskoodilla, joka tulee sinulle tekstiviestinä.

Katso WN Lite-palvelun käyttöedun ehdot Maatalousneuvos-asiakkaille