Tallenna / valitse kasvulohkoryhmä

Tallennettuja kasvulohkoryhmiä voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. Voit muodostaa ryhmän esimerkiksi vuokralohkoista, jotka ovat kauempana ja vaativat ikään kuin oman viljelysuunnitelman. Näin saat esimerkiksi nopeasti otettua tulosteen, josta näet valittujen lohkojen suunnitellut lannoitemäärät. Tai voit tallentaa ryhmäksi ne lohkot, joille olet suunnitellut tekeväsi kalkituksen. (Ks. Laajennettu haku > lohkot, joiden pH on yhtä suuri kuin tai pienempi kuin 6)

Tallenna kasvulohkoryhmä

1. Valitse kasvulohkot.
  2. Anna kasvulohkoryhmälle nimi.
  3. Voit vielä tarkastella ryhmän kasvulohkoja. OK tallentaa uuden kasvulohkoryhmän.

Valitse kasvulohkoryhmä

1. Toiminto löytyy hiirenoikean takaa tai menu -painikkeen takaa
  2. Valitse haluamasi kasvulohkoryhmä.
  3. OK näyttää kuvan esimerkin mukaisesti vain ne lohkot kasvulohkolistalla, jotka kuuluvat ryhmään.

Kasvulohkoryhmien ylläpito

Ylläpito -ikkunassa hallinnoidaan kasvulohkoryhmiä ja niiden sisältöä. Näin varmistat, että ryhmä sisältää juuri oikeat kasvulohkot.

1. Voit lisätä, kopioida, muokata ja poistaa olemassa olevien kasvulohkoryhmiä ja niiden nimiä.
  2. Kasvulohkoryhmän kasvulohkot osiossa taas hallinnoidaan ryhmien sisältöä. Voit lisätä kasvulohkoja olemassa olevaan ryhmään, mutta se edellyttää, että sinulla on kasvulohkolistalta valittuna lohkoja. Mikäli kasvulohkoryhmän ”sisältö” on muuttunut vuosien varrella, niin voit myös tarkastella aikaisempien kasvukausien lohkosisältöä.