Peltomaan laatutesti

Näin teet Agrineuvoksella Peltomaan laatutestin.

Löydät testin kohdasta Tilan tiedot > Peruslohkot ja klikkaa Kasvukunto/Laatutesti –välilehti.

Voit tallentaa testin tulokset lohkokohtaisesti tai useammalle lohkolle samalla kertaa.

Ohjelma antaa laatutestille oletuksena sen hetkisen päivämäärän ja toimenpiteisiin kolmosen, kuten alla olevassa kuvassa. Muokkaa tietoja tarvittavilta osin.

Laatutestin voi tulostaa kaikille tai valituille peruslohkoille.

Lomake 480: Tulostaa valitun peruslohkojoukon tiedot ja testin tiedot.

Esitäytetty lomake 480: Tulostaa valittujen peruslohkojen tunnukset ja nimet lomakkeelle

Oma raportti: Tulostaa valitun peruslohkojoukon tiedot ja testin tiedot. Kätevä pellolle mukaan.

Esitäytetty oma raportti: Esitäytetty vain peruslohkon tiedoilla. Kätevä pellolle mukaan.

Huom! Voit lähettää Peltomaan laatutestin sähköpostin liitetiedostona esimerkiksi maaseutuviranomaiselle. Lomake 480 vaatii tulostusta varten Adobe Reader ohjelman.