Sähköpostiasetukset

Tulosteiden ja raporttien sähköpostilla lähettämiseen liittyvät asetukset

Lisää Sähköpostiasetuksiin palveluntarjoajasi SMTP-palvelin, sekä kirjautumistiedot. ”Testaa palvelinyhteys” -painikkeella voi testata yhteyttä.

SMTP-asetukset

Sähköpostipalvelimen (palvelin) asetus riippuu palveluntarjoajastasi. Ohessa yleisimmät palvelinten osoitteet:

Dna: smtp.dnainternet.net
Sonera: mail.inet.fi
Elisa: smtp.kolumbus.fi

Käyttäjä (tyhjä), salasana (tyhjä), portti (25) ja SSL (ei päällä) asetuksia ei tarvitse muuttaa, mikäli palveluntarjoajasi ei vaadi SMTP-palvelimelle kirjautumista.

Viestipohjat

Lisää viestipohjan tiedot. Eri käyttötarkoituksiin voi tallentaa omia viestipohjia.
Lähettäjän email ja nimi näkyvät vastaanottajan saamassa sähköpostissa lähettäjätietoina. Kopio-kenttään voi halutessaan laittaa sähköpostiosoitteen, mikäli haluaa lähettää viestikopion. Tieto ei ole pakollinen. HUOM! Kopio-kenttään voi laittaa esimerkiksi oman sähköpostiosoitteen, jos haluaa varmistaa, että viesti lähtee ja saapuu perille.

SaaS- palvelussa sähköpostin lähettäjänä on noreply@suonentieto.fi, koska viesti lähtee palvelimeltamme. Vastaus viestiin saapuu lähettäjän email-kentässä määriteltyyn sähköpostiosoitteeseen.

Laskutuksen laskun lähetyksessä ja Palkanlaskennan palkkalaskelman lähetyksessä käytetään ohjelman oletusviestipohjaa, jonka voit määritellä ohjelman Ohjaustiedoissa.