Varmuuskopiointi


Yrityksen valinta -näkymästä löydät varmuuskopiointia varten tarvittavat työkalut. Varmistamalla tietokanta riittävän usein säästyt ylimääräiseltä työltä koneen rikkoutuessa yllättäen.

Varmista tietokanta (1) valinnalla saat koko tietokannasta varmuuskopion eli tällöin varmuuskopio sisältää kaikki yritysvalikossa esiintyvät yritykset. Myös jokaisen yrityksen kaikki kirjanpidon tilikaudet, laskutuksen, ostoreskontran sekä palkanlaskennan tiedot ovat varmistuksessa mukana.

On myös mahdollista tehdä yhdestä yrityksestä oma siirtotiedosto Vie siirtotiedostoon (2)-toiminnolla tai palauttaa yksittäisen yrityksen aineisto siirtotiedostona uudelle tai olemassa olevalle yrityspaikalle Tuo siirtotiedostosta (3)-toiminnolla. Siirtotiedostoon tallentuu yrityksen kaikki  kirjanpidon, laskutuksen, ostoreskontran ja palkanlaskennan tiedot,joita Taloushallinnolla on tehty.

 

Huom!

JOS OLET PALAUTTAMASSA KOKO KANNAN VARMUUSKOPIOTA. MUISTA OTTAA VARMUUSKOPIO SITÄ ENNEN KANNASTASI

Vanhalla taloushallinto ( Maatalouneuvos- tai BalanssiBDE)-ohjelmalla otettua varmuuskopiota ei voi palauttaa uuteen TH2017 -ohjelmaan.

Uudessa ohjelmistossa ei ole enää mahdollista tehdä osapalautuksia.