Varmuuskopiointi


Yrityksen valinta -näkymästä löydät varmuuskopiointia varten tarvittavat työkalut. Varmistamalla tietokanta riittävän usein säästyt ylimääräiseltä työltä koneen rikkoutuessa yllättäen.

Varmuuskopio on suositeltavaa ottaa muistitikulle tai muulle ulkoiselle tallennusvälineelle.

 

Varmista tietokanta (1) valinnalla saat koko tietokannasta varmuuskopion eli tällöin varmuuskopio sisältää kaikki yritysvalikossa esiintyvät yritykset. Myös jokaisen yrityksen kaikki kirjanpidon tilikaudet, laskutuksen, ostoreskontran sekä palkanlaskennan tiedot ovat varmistuksessa mukana.

Varmuuskopion palautus (2) valinnalla palautetaan koko tietokannasta otettu varmuuskopio. Kaikki tiedot korvataan varmuuskopion tiedoilla.

 

On myös mahdollista tehdä yhdestä yrityksestä oma siirtotiedosto.

Vie valittu yritys siirtotiedostoon (3) -toiminnolla voit tehdä valitusta yritysaineistosta siirtotiedoston.

Palauta yksittäisen  yrityksen aineisto siirtotiedostona uudelle, tai olemassa olevalle yrityspaikalle Tuo yritys siirtotiedostosta tai varmuuskopiosta (4)-toiminnolla. Tällä toiminnolla on myös mahdollista palauttaa yksittäinen yritys koko tietokannan sisältävästä varmuuskopiosta.

Siirtotiedostoon tallentuu yksittäisen yrityksen kaikki  kirjanpidon, laskutuksen, ostoreskontran ja palkanlaskennan tiedot, joita Taloushallinnolla on tehty.

 

Huom!

JOS OLET PALAUTTAMASSA KOKO KANNAN VARMUUSKOPIOTA. MUISTA OTTAA VARMUUSKOPIO SITÄ! ENNEN KANNASTASI

Ohjelmistossa ei ole mahdollista tehdä osapalautuksia. Varmuuskopion tai siirtotiedoston palautus palauttaa aina kaikki tiedot kaikista moduuleista.