Maitotilitapahtumien luku tositteiksi

Toiminnolla luetaan Maitotilitapahtumat tositteeksi. Kirjaudu ensin tuottajapalveluusi ja tallenna maitotilitapahtumat haluamaltasi kaudelta/kausilta valitsemaasi hakemistoon.

– painikkeesta käy valitsemassa tallentamasi maitotilitapahtumat -tiedosto ja paina Avaa-painikkeesta. Sen jälkeen paina OK-painikkeesta, tarkista kirjaukset ja tee mahdolliset kohdistukset esim. osuusmaksun perintä oikealle lainakohteelle.

Näytä Tiedosto -painikkeesta näkee tallennetun Maitotilitapahtumat -tiedoston sisällön