Ostolaskun liitteet

Esikatseluikkunan saa näkymään valitsemalla Ostolaskun liitteet (klemmari)- napin alta Näytä liitteiden esikatselu.

Ostolasku ikkuna näkyy näytöllä kaksiosaisena, jolloin ostolaskun oikealla puolella näkyy liitteiden esikatseluikkuna.

Voit selata monisivuisia laskuja hiiren rullalla, sekä vaihtaa liitedokumentilta toiselle esikatseluikkunan ylälaidan valintapainikkeiden avulla.

Liitteet – Pääset vaihtamaan liitedokumentista toiseen.

Edellinen ja Seuraava – Liitedokumenttien selauspainikkeet

Tarkennus – Voit zoomata liiteen kokoa

Seuraava sivu ja Edellinen sivu – Voit liikkua monisivuisen liitteen sivulta toiselle.

Kuvatiedostojen kääntäminen on mahdollista Käännä oikea ja käännä vasen -painikkeilla.

Huom! Liitteenä olevat Excel taulukot aukeavat Excel-ohjelmaan.