Verkkolaskuaineiston sisäänluku

Laskun lisäys Finvoice-verkkolaskuaineistosta

Verkkolaskun lisääminen tapahtuu Toiminnot > Lisää E-lasku tai  E-lasku-painikkeella.

Valitse verkkolaskuaineisto hakemistosta tai muistitikulta ja paina ok-painiketta.

Huom! Mikäli laskun sisäänluku antaa ilmoituksen, että laskuaineiston ovt-tunnus tai y-tunnus ei täsmää yrityksen ovt-tunnukseen tai y-tunnukseen, tarkista että kyseiset tiedot on syötetty Perustiedot-Yrityksen perustiedot-Yritystiedot ikkunassa.

Finvoice-laskun katselu ja tulostaminen

Finvoice- laskun voit tulostaa selaimeen sisäänluvun jälkeen laskun muokkausikkunan yläosassa olevalla E-lasku -painikkeella.

Verkkolaskupalvelu Apixista tulleen laskun pdf-kopion saa lisäksi auki laskuikkunan alalaidassa olevan klemmarikuvakkeen alta.