Palkanlaskennan laskentatiedot

Laskentatiedot

Perustiedot -> Laskentatiedot

Laskentatietojen päänäkymässä näkyy kaikki palkkavuodet mitä yrityksessä on käytössä.

Palkkavuoden lisäys tehdään samassa näkymässä.

Palkkavuosi lisätään -painikkeella.

Laskentatiedot-ikkunassa näkyy lisätyn palkkavuoden arvot. Tarvittaessa arvoja voi muokata ja tallentaa muokkauksen jälkeen OK-napilla. Muokkaustilaan pääsee -painikkeella.

Uusimmat arvot voi myös noutaa Hae palkkavuoden arvot -painikkeella. Uusimmat arvot edellyttävät sellaista ohjelmaversiota, johon tiedot on päivitetty.

Luontoisetujen verotusarvot, Päivärahat ja muut korvaukset

Tänne voi syöttää luontoisetujen verotusarvot. Verotusarvot löytyvät esim. www.vero.fi

Laskentatietoihin tallennetut luontoisetujen ja matkakustannusten korvausten arvot tallentuvat Palkkalajien á-hinta kenttiin.

Palkanlaskennan laskentatiedot