Ohjelman päivittäminen päivityspalvelusta

Ohjelmaan on mahdollista laittaa päälle Päivityspalvelu, joka ohjelman käynnistymisen yhteydessä tutkii, onko uudempaa ohjelmaversiota tarjolla.

• Valitse Ohje-valikosta Tietoja ohjelmasta.

• Tarkista, että ”Tarkasta päivitykset automaattisesti” -valinta on päällä.

• Kun valinta on päällä, ohjelma ilmoittaa Yritysvalita ikkunan ylälaidassa ilmoituksen, kun uudempi ohjelmistoversio on ladattavissa ja asennettavissa. Päivitysten lataaminen vaatii, että lisenssillä on huoltosopimus voimassa ja päivitysoikeus on päällä.
  • Voit myös tarkastaa saatavilla olevat päivitykset valitsemalla Ohje-valikosta Tarkasta päivitykset.