Ohjelman asennusohjeet

Asennusohje

Huomioi asentaessasi ohjelmia Windows-käyttöjärjestelmään:

Suonentieto tukee ohjelmiensa käyttämistä vain sellaisissa Windows-käyttöjärjestelmissä, joita Microsoft tukee.
Tuetut käyttöjärjestelmät ovat Windows 11 ja Windows 10, näiden uusimmat versiot. Pidä käyttöjärjestelmäsi päivitykset aina ajantasalla!

Windowsin elinkaarikäytännöistä löydät lisätietoa täältä: https://learn.microsoft.com/fi-fi/lifecycle/faq/windows

Asennuspaketin voit ladata Vapsa-palvelusta tai lataamalla demo-version Suonentiedon nettisivuilta

• Asennuspaketin saa ladattua Vapsa-palveluun kirjautumalla. Kirjautumisessa tarvitset asiakastunnuksesi ja Vapsaan asetetun salasanan. Jos salasanasi on unohtunut, voit asettaa uuden salasanan klikkaamalla ”Unohdin salasanani” -linkkiä.
  • Jos et pääse kirjautumaan Vapsa-palveluun, voit ladata demon Suonentiedon sivuilta www.suonentieto.fi/tuotteet.
    • Valitse oikea ohjelma ja klikkaa ”Kokeile veloituksetta”-painiketta. Paina Lisää ostoskoriin ja sen jälkeen Siirry kassalle.
    • Täytä tilauslomake ja paina Lähetä tilaus -painiketta. Saat ladattua asennuspaketin oranssista painikkeesta Lataukset-otsikon alta.

Ohjelman asennus

• Asenna ohjelma tuplaklikkaamalla asennuspakettia tai valitsemalla Suorita.
  • Tietokoneesi kysyy ”Sallitko tämän sovelluksen tehdä muutoksia tähän laitteeseen?” Valitse Kyllä.
  • Hyväksy sopimus, ja valitse Asenna.
  • Anna asennuksen edetä. Paina viimeiseksi Valmis.

Lisenssitiedot

• Asennuksen jälkeen ohjelma kysyy lisenssitietoja. Saat ne kysymällä neuvontapalveluista joko sähköpostitse neuvonta@suonentieto.fi tai puhelimitse 017-2642660.
  • Lisenssien syöttö tarvitsee järjestelmänvalvojan oikeudet. Saat ne käynnistämällä ohjelman klikkaamalla hiiren oikealla painikkeella ohjelman pikakuvakkeen päältä ja valitsemalla ”Suorita järjestelmänvalvojana”.

• Lisenssien syötön jälkeen käynnistä ohjelma.

Lisää yritys tai tuo tiedot varmuuskopiolta