Ohjelman asennusohjeet

Asennusohje

Asennuspaketin voit ladata Vapsa-palvelusta tai lataamalla demo-version Suonentiedon nettisivuilta

• Asennuspaketin saa ladattua Vapsa-palveluun kirjautumalla. Kirjautumisessa tarvitset asiakastunnuksesi ja Vapsaan asetetun salasanan. Jos salasanasi on unohtunut, voit asettaa uuden salasanan klikkaamalla ”unohdin salasanani”-linkkiä.
  • Jos et pääse kirjautumaan Vapsaa-palveluun, voit ladata demon Suonentiedon sivuilta www.suonentieto.fi/tuotteet.
    • Valitse oikea ohjelma ja klikkaa ”Kokeile veloituksetta”-linkkiä. Paina Lisää ostoskoriin ja sen jälkeen Siirry kassalle.
    • Täytä tilauslomake ja paina Lähetä tilaus -painiketta. Saat ladattua asennuspaketin oranssista painikkeesta Lataukset-otsikon alta.

Ohjelman asennus

• Asenna ohjelma tuplaklikkaamalla asennuspakettia tai valitsemalla Suorita.
  • Tietokoneesi kysyy ”Sallitko tämän sovelluksen tehdä muutoksia tähän laitteeseen?” Valitse Kyllä.
  • Hyväksy sopimus, ja valitse Asenna.
  • Anna asennuksen edetä. Paina viimeiseksi Valmis.

Lisenssitiedot

• Asennuksen jälkeen ohjelma kysyy lisenssitietoja. Saat ne kysymällä neuvontapalveluista joko sähköpostitse neuvonta@suonentieto.fi tai puhelimitse 017-2642660.
  • Lisenssien syöttö tarvitsee järjestelmänvalvojan oikeudet. Saat ne käynnistämällä ohjelman klikkaamalla hiiren oikealla painikkeella ohjelman pikakuvakkeen päältä ja valitsemalla ”Suorita järjestelmänvalvojana”.

• Lisenssien syötön jälkeen käynnistä ohjelma.
  • Lisää uusi yritys tai palauta aiempi aineisto varmuuskopiolta.