Varmenteen liittäminen pankkitilille

Ohjelman WS-yhteys käyttää lähetettäville maksuaineistoille pankkitilille liitettyä varmennetta. Saman varmenteen voi liittää usealle saman pankkiryhmän tilille tai useiden yritysten saman pankkiryhmän tileille, edellyttäen, että siitä on sovittu tilin omistajan pankin kanssa.

Varmenteen hallinta ja liittäminen pankkitilille on SaaS:ssa mahdollista suorittaa vain pääkäyttäjän toimesta.
Työasemaversiossa kaikki sovelluksen käyttäjät voivat hallinnoida varmenteita ja liittää  varmenteen pankkitilille.

Liitä noudettu varmenne pankkitilille valinnasta Perustiedot > Yrityksen perustiedot > Pankkitilit.

Varmenne-kentän valintalistasta valitse kyseiselle tilille liitettävä varmenne. Aineistonhoitajan pääkäyttäjällä listassa näkyy kaikki sopimuksessa olevat varmenteet, joten ole tarkkana, että valitset oikean varmenteen listasta.