Yritysvalinnan valikko Perustiedot

Lisenssi: Vain työasemaversiossa. Tallennetaan ja muokataan lisenssitietoja. Lisenssinhaltijan tiedot -ikkunan saat muokkaustilaan seuraavasti:

• Klikkaa ohjelmakuvakkeen päällä hiiren oikealla painikkeella.
  • Valitse valikosta Suorita järjestelmänvalvojana.

Käyttäjäkohtaiset asetukset: Ylläpidetään käyttäjän omat valinnat oletuksena avattavasta ohjelmamoduulista ja yritysvalikossa näytettävistä huomautuksista.

Oletusohjelman valinnan merkitys: Kun avataan yritys tuplaklikkaamalla yrityksen nimeä tai enter-painikkeella, avautuu oletusohjelma-kohdassa valittu moduuli, esimerkiksi laskutus.

Pankki-ja Tulorekisterivarmenteiden hallinta: Noudetaan ja tallennetaan ohjelmaan Tulorekisterin varmenteet ja pankin varmenteet WS-kanavan käyttöä varten.